Övertid

Redan söndagkväll å jag fattar inte var dagarna tar vägen...

Helgen inleddes på fredagen med bio i trevligt sällskap. Det blev Råttatouille - en väldigt charmig film! Den hade lite väl långa moralpläderingar på sina ställen, men det vägdes upp med andra superskojiga partier!
Igår blev det partaj med utgång (för första gången på lääänge) och det hela förlöpte utan större missöden ;-) Kul hade jag iaf!

Igår kväll (mitt under mitt masserande av min mor) så ringde det på dörren. Jag öppnade, men såg ingen, tills jag hör några miniatyrmänniskor (barn) ropa "BUS ELLER GODIS!". Jag tittar ner och ser tre förväntasfulla, utspökade barn som tittar upp på mig. Jag frågar mamma om det finns något godis hemma, vilket det tyvärr inte gör... "Nej tyvärr" säger jag "det får väl bli bus då". Barnen tittar lite oförstående på mig. "Har ni inget bus?" undrar jag då och barnen skakar på huvudet, mumlar lite och vänder om för att söka lyckan i nästa hus. Jag tyckte lite synd om dem, men de lär väl få godis så det räcker och blir över även utan något bidrag från familjen Östh.

Annars har det blivit mest slappande i helgen, men lite eld i baken fick jag när en av cheferna ringde och sa att min kollega är sjuk och att jag således kommer få jobba för två imorn... Det betyder att jag kommer få hålla i vattnegympan IGEN, samt jobba 10 timma istället för 4... Men jag säger inte nej till övertid - det klirrar ju fint i kassan! :)

Annat som är på G är att om två och en halv vecka så har både syster Anna åkt till Thailand samt mor och far till Madeira, vilket lämnar mig kvar här i stan med ett hus, en lägenhet och två bilar! Får väl se hur jag ska kunna välja var jag ska bo eller vilken bil jag ska använda.. ;-)

Kramar