Äntligen fredag

Äntligen fredag efter att ha masserat fyra dagar i rad (fyra dagars jobb på en vecka är ovanligt mkt för mig, ska bli intressant att se om jag klarar av en heltidstjänst i framtiden...) :-o

Framöver har jag iaf en period där det händer någonting nästan varje dag:
Ikväll blir det middag på grekrestaurang med Nettan och Malin.
Imorgon ska jag träffa Annika och Ulrika!
På söndag får jag inte missa Greys-reprisen...
Måndag med egen massage!
Personalmöte på tisdag.
Onsdag och torsdag är det jobb som alltid.
Fredagen inleds med att jag ska träffa en ansvarig på en träningsanläggning och se om det finns några jobbmöjligheter för mig där, och på kvällen är det Födelsedagskalas - weee!
Sen går det en knapp vecka innan påsken drar igång, och påsk = Scania Cup = en massa funktionärsjobb...

För övrigt så är det ju löningstider vilket aldrig är fel...

Good Day

Idag har det varit en bra dag! :D

Det började med att jag vaknade utvilad och med sol och blå himel utanför fönstret - kl 06:20 imorse! Sedan har dagen flytit på, trodde jag skulle bli helt slut eftersom jag varit sjuk och inte jobbat på en vecka, men det har gått som en dans...
Under dagen fick jag fin beröm för mina massageinsatser, jag hann ta en promenad i solen på lunchen och så fick jag vara med om en kvinna som klev in i mitt rum märkbart irriterad och nedstämd - men som gick därifrån med ett leende på läpparna! Underbart!
Efter en hel dag med sol utanför fönstret så slutade jag klockan fyra och då var det fortfarande ljust ute som mitt på dagen! Den vanliga tröttheten efter en arbetsdag var som bortblåst och jag ville nästan springa en runda... Nästan.
Väl hemma i Södertälje råkade jag köpa ett par nya gympa-pjuck (man kan aldrig få för många!). Och till råga på allt så startar Greys Anatamy ikväll!

Men...

Där tog det roliga slut. För Greys kommer från och med ikväll att gå EXAKT samtidigt som TopModel, otroligt olämpligt. Som tur (?) är så är vår ena digitalbox knasig (hemtelefonen är också paj - tekniken förfaller i vårt hem??) så jag kan inte se femman hur som helst... men måste fixa en inspelning eller reprisvisning av Greys!

Duschdags innan tv:n!

Ny sko:

Vår!

Nu är det vår! Det känns iaf så... Har varit ute och promenerat både idag och igår och det känns sådär som när man var liten och snön försvann och man tog fram cykeln och cyklade runt runt i området och stannade vid kiosken och köpte 50 öres tugummin (DinoSur var favoriten).
Snart är det påsk och sen maj och sen sommar! (ett uttalande som garanterar en snöstorm inom en snar framtid...) 

 
     

Veckoslutet tillbringade jag och Annika i sköna Skåneland hos Sara och Bella, otroligt roligt och mysigt att umgås allihopa, nästan som gamla Åsa-tider!Vi hann med bowling (ja, självklart vann jag!), rundvandring i Malmö och Lund, promenad i skogen, melodifestivalfinal och en massa mat och fika!
Tack söta vänner!

                                               

Sjuklig

Ååååååh. Sjuk. Inte roligt.
Hade lite ont i halsen igår morse, men tackade ändå ja till att hoppa in och jobba när det ringde vid 7 på morgonen och behövde vikarie (pengar pengar)... gick rätt bra, men sen när jag kom hem och vilade så mådde jag inge vidare...
Svettades hela natten, men efter en dusch imorse kände jag mig såpass levande att jag orkade iväg och jobba ändå. Var bara en fyratimmarsdag idag och det gick ok... men återigen så mår jag inge vidare nu på kvällen när jag vilat och tagit det lugnt. Får väl se hur jag mår imorn bitti, har fått mirakel-ört-piller från personalchefen som tydligen ska göra underverk...
Vill inte missa jobbet imorn och på torsdag, men framförallt vill jag inte må dåligt när jag ska ner till skåneland på torsdag kväll... jag har inte varit sjuk på lääänge å så kommer det självklart den vecka då jag har nåt KUL inplanerat... *butter*

Jasså, det är det här som är livet?

Söndag igen, jag fattar inte var veckorna tar vägen...
Har precis varit och tittat på systern med flera som spelat match och förlorat med EN poäng - surt.

Igår såg jag andra chansen och kan bara konstatera att Sanna Nielsen kommer bli farlig i finalen. Sen bidde det utgång, och tillslut hamnade jag och Nettan hemma hos en tjej där vi sjöng Sing Star halva natten.

 Annars inget nytt, för inget händer, allt är som vanligt och jag är sååååå trött på det!
Börjar nog närma mig en existentiell kris för jag börjar ifrågasätta vad det egentligen är jag vill göra med mitt liv, vad jag egentligen borde jobba med och vad som egentligen är ämnat för mig. ..
Vill bara ha ett heltidsjobb så jag kan skaffa en lägenhet och få lite rutiner i mitt liv, men bristen på allt detta gör mig bara lam och trött på allt. Och så länge jag är lam och trött på allt så kommer jag ju inte få tag på ett jobb...så allt är bara en ond cirkel som jag inte vet hur jag ska ta mig ur.
Jag behöver något som kan ge mig lite positiv energi, tur att jag får tillbringa nästa helg i trevligt sällskap i Skåne iaf! :) 
Dessutom har jag kommit fram till att jag behöver en hobby, men jag vete katten VAD. Tips mottages gärna! ;) 

kram kram