Äckliga kryp och barn

Jag kan inte jobba med barn - de genererar sjukdom i min kropp!! Har ont i halsen och bävar för att jobba imorn om det blir värre...
Om det inte var barnen som smittat ner mig med något så måste det varit det lilla djur som jag (ofrivilligt såklart) svalde på min promenix igår. Jag hostade och svalde lite och antog att djuret blev ett proteinrikt tillskott i magsäcken....men inte. Några timmar senare, efter att både ha ätit och druckit under kvällen, börjar det klia i halsen och jag hostar som en galning. Tillslut lyckas jag hosta upp det lilla, oidentifierbara djuret (jag tror det var en mygga, svårt att se då den var totaldränkt i mitt eget slem och saliv) som tydligen klamrat sig fast i min hals på nåt vänster. Måste vara det äckligaste jag varit med om på länge - äckliga äckliga småkryp!!
Hur som helst så KAN det ju vara den som smittat mig med någon läskig djursjukdom som hämd för att den fick dö i min hals... som om det är MITT fel att den flög rakt in i munnen på mig!?

Nu måste jag få tag på någon syster och planera in var jag ska se Greys ikväll!


Dagisdag

Måndag igen och jag har överlevt en dag som vikarie på mammas dagis. Barn kan vara oerhört charmiga...men de kan även vara smådjävular utsända av satan! Dagen förlöpte dock utan några allvarligare incidenter. Nu återstår bara att se om jag blir sjuk, vilket jag lyckades bli sist jag vik:ade. Barnbaciller är inte att leka med...

I lördags skulle jag och Nettan se den tredje Pirates-filmen och åkte upp till Heron City vid halv åtta. När vi väl skulle köpa biljetter till åttaföreställningen så fick vi meddelandet att det bara fanns EN biljett kvar. Ok då, tänkte vi och försökte oss på nio-föreställningen istället. EN biljett kvar där också. Det fanns dock kvar biljetter till visningen kl tio men det skulle innebära att vi fick vänta på Heron i 2,5 timme - inte så lockande. Och att splitta på oss och gå en kl åtta och en kl nio var inget direkt alternativ. Vi fick helt enkelt ändra våra planer så vi köpte biljetter till Zodiac kl nio istället.
Tiden tills dess fördrev vi med att äta smarrig glass på en bänk utanför Heron, samtidigt som vi studerade människor (oj så mkt lustigt folk som passerade!). Även barnen i lekparken (med tillhörande pappor) var underhållande att glo på. Filmen visade sig vara riktigt bra, inte någon direkt actionrulle utan mer en spännande mordgåta som till råga på allt var baserad på en verklig historia.
Nästa helg ska vi försöka oss på pirates igen, men då ringer vi nog och bokar biljetter innan...

Nu är det massagejobb i tre dagar som gäller, bara att bita ihop och se glad ut! ;)

Puls å kändis

Har just varit ute och joggat och måste skryta med att jag och min födelsedagspresentspulsklocka har joggat tillsammans regelbundet i säkert en och en halv vecka nu! Känner mig duktig... :D Dessutom kan min supersmarta klocka skicka över mina träningsresultat till datorn (genom MICKEN?!) vilket jag ska testa inom kort. Jag har dock problem med att få hörlurarna från mp3:n att sitta kvar i öronen när jag springer, kke funkar med tejp? :\

För alla kändiskåta (läs: Sara) så kan meddelas att jag såg han som spelade den töntiga gitarr-killen i Leende guldbruna ögon på en gata i Sthlm idag! Det ni... :P

And that's that...

...och sen kan vi införa separata bussar för svarta och vita också

Idag kom härlige Marc Abrahamsson, Södertäljebo och Nationaldemokrat, med ett riktigt smart uttalande. Han vill starta en helsvensk förskola i stan och säger i Punkt SE: "Invandrarbarn ska inte integreras i det Svenska samhället. Då blir de rotlösa och riskerar att hamna i kriminalitet."

BRA Marc - för det är ju SÄKERT så att delar av den här stan är full av kriminalitet och skit för att vi helt enkelt har INTEGRERAT våra invandrare alldeles för MYCKET!

Eller?! I really don't get it.

Den som är en del av ett samhälle behöver inte känna sig rotlös... den som är integrerad och accepterad i ett samhälle torde löpa mindre risk att hamna i kriminalitet... Eller det kanske bara är jag som fått allt om bakfoten?


Jag blir så trött.

I RULE!

Yeah! Jag har just ordnat med ett (till halvtids-) jobb! Var på arbetsintervju i fredags på ett sjukgymnastik- och friskvårdsställe och försökte visa mig från min allra trevligaste sida... Jag fick veta att besked om vem som fått jobbet skulle komma om ca 2 veckor, men så ringde de idag och sa att de "blivit så förtjusta" i mig och att jag får jobbet om jag vill! Weeee!

Så framöver (jag vet inte riktigt när jag ska börja...) så kan jag glänsa med att ha ett jobb som Friskvårdare och Massör (istf bara massör). Jobber verkar super - mkt kontakt och samarbete med sjukgymnasterna på stället vilket kommer bli väldigt lärorikt!

Om en vecka ska jag träffa dem igen och sedan måste jag bara pussla ihop denna tjänst med den jag har på massagekliniken. Dessutom ska jag på en till intervju imorn men jag kan inte tänka mig att det jobbet skulle kunna vara mer intressant än det jag just fick. Men det är ju alltid skoj att gå dit och kolla, vem vet, de kke också vill ha mig! *ego*


Nu ska jag gå runt och mysa lite ;D

24

Grattis till mig!

24 ska vara åldern då det händer saker! Drömjobbet ska dyka upp, den egna lägenheten ska flyttas in i, den stora kärleken ska komma och knacka mig på axeln... Detta säger jag iof varje år, men vafan, man måste ju iaf få drömma lite!

Helgen har varit Toppen! Jag har fått umgås med mina fina vänner under fyra intensiva dagar och när jag nu sitter här alldeles ensam i mitt tysta stora (mja, stort är det ju inte, men ändå) hus så är det ganska tomt. Har blivit lite harig sen påhälsningen av den objudna gästen i julas, men ska bita ihop ändå. Herregud, jag kan ju inte vara 24 år och en liten fegis! Eller...?

För övrigt har jag två jobbintervjuer inbokade, en på fredag och en nästa vecka. Om ni inte har nåt annat för er då kan ni ju hålla en tumme eller tre... ;D

Over and out