Fettis-dag

*** Rapport från semelfronten ***

2 st semlor har förtärits dagen till ära. Den första blev jag bjuden på av företaget jag masserade på idag, den andra fixade mor min till och inmundigades hemma hos min syster.

*** Slut på rapport ***


Jenny Uggla

Jaha... Vet att jag inte skrivit på länge, men sen har det väl inte hänt så mkt på den här fronten heller...

Idag har jag dock varit på basket, systern spelade grymt och laget vann med 20 poäng. Skönt att se att tjejerna börjar komma igång eftersom herrarna inte gick till slutspel och redan har spelat klart för den här säsongen.

Biljetter är bokade till Skåne 8/3, weeee!

Fick prata med Sara på telefon förra lördagen, trevligt med en skånsk röst i luren - pappa som svarat när hon ringde förstod dock inte vad hon sa ;D

Lyckades sätta mig på fel tunnelbana på väg hem från jobbet förra veckan... alltid kul att kunna glädja Annika med mina små äventyr i storstaden (och förorten)!

Tredje schlagerdelfinalen igår var mindre dålig än de två tidigare, men jag börjar bli lite orolig... av 3000 bidrag så är detta det bästa... Hmm... sätter mitt hopp till Magnus Uggla nästa vecka ;)

Jag ÄR Magnus Uggla?? :D

Jenny Uggla


So long, farvell, goodbye...

- missing string -

Så här såg det ut när jag skulle logga in på min blogg igår... Missing string?! Vaddå string? VEMS? Och varför är den borta? Jag vill inte veta... :P

- missing string -

Hade planerat att sitta i Täljehallen och se herrarna spela i detta nu - men ett missförstånd gjorde att mamma åkte direkt upp till hallen medan jag var hemma och väntade på att hon skulle plocka upp mig... Inte fungerar liverapporteringen heller så jag får väl syssla med något annat nu när jag fick nästan 2 timmar över.
Har annars ett DUBBELavsnitt av Greys att se fram emot ikväll, det är så spännande så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! :D

Helgen spenderades bla med schlagerförfest i Hökarängen på lördagen. Trevligt sällskap, dåliga låtar... Hejade dock på Anna Book eftersom hon hade den enda låten som stannade kvar någorlunda i huvudet. Hann med att massera stackars Annikas kropp också, samt att dricka en flaska vin... Utgång blev det också - hamnade tillslut på ett ställe som spelade reggae och där dansade vi med jamaicaner och annat löst folk ;)

Idag hade jag min okristligt tidiga morgon - en dag i månaden masserar jag på ett företag där jag börjar ÅTTA, vilket gör att jag måste vakna innan halv sex på morgonen. Jobbar som tur var bara till 12 så jag kan åka hem och sova sen :)

Längtar till v 10 då jag och Annika ska åka ner till Skåneland och umgås med flickorna därnere! Weeee!

Ciao!