Nu ere jul igen....snart!

Om det är när man har roligt som tiden går sådär fort så måste jag ha the time of my life just nu, för jag fattar inte var veckorna tar vägen...

För två veckor sedan fick jag rycka in och vikariera för min kollega på Rehabcentret, hon var tvungen att vara hemma med sjukt barn och jag fick hoppa in som VATTENGYMPALEDARE för första gången. Efter ett samtal från henne kvällen innan så slängde jag ihop ett program med musik som jag sedan försökte repetera in någorlunda... Jag var lite smått nervös när jag väl stod på den vattenindränkta polkanten, men det hela gick bra. Jag fick ingen black-out, jag trillade inte i vattnet, jag halkade inte och jag överlevde trots supervarm och fuktig luft och svetten som rann i floder. Deltagarna verkade också nöjda och jag kan lägga ytterligare en liten erfarenhet till listan - boooyeah! ;)

På lördag är det Hälsomässan, vilket ska bli skoj skoj! Med Annika som sällskap ska jag glida runt bland alla utsällare, plocka på mig gratisgrejer och kke testa nån skum massagestol eller liknande... Har även noterat att de ska hållas en föreläsning om "Funktionell träning" som jag vill lyssna på. Förhoppningsvis får man provsmaka lite mat också, har försökt få till det varje år men lyckas alltid komma när maten är slut eller när det är superlång kö...

För övrigt så har jag bokat in vinterns Happening, en Julpysselmyskväll! Mina planer är storslagna: pepparkaksbakning, glöggdrickning, tillverkning av julkort och annat pyssel, massa tända ljus, trevligt sällskap... Vad som sedan blir VERKLIGHET är en annan sak, men man ska ju sikta högt har jag hört! ;)

Over and out!

Jenny



Update

På allmän (Sara och Annikas) begäran uppdaterar jag härmed min blogg!


Eftersom de va så länge sen jag skrev nåt sist så kommer det bli alldeles för långt om jag ska skriva om allt som hänt. Nöjer mig sonika med att säga att senaste tiden varit händelserik och omtumlande, i både positiv och negativ bemärkelse...är fortfarande inte helt stabilt, men det är väl bara att vänta och se vad som händer, I guess.


Nya jobbet går iaf bra, att hålla gruppträning var jag lite rädd för innan, men det är numer det roligaste! Vi har ju så små grupper (max 7-9 st) så det blir väldigt personligt och trevligt på passen... Har hittills haft två pass i veckan med mage-rygg-styrka, varav det ena nu ska bli ett mage-rygg-pass MED BOLL.  Ska bli superskoj! :)

Uppskattar också mina gymgenomgångar, mycket för att det är så skoj att få göra andra saker än att massera!


Jag önskar mig dock fortfarande en lägenhet närmare jobbet, speciellt nu när de börjar bli kallt och pendeltågen helt säkert kommer drabbas av en massa förseningar... Men att hitta nåt är inte lätt, dessutom vet jag inte om min ekonomiska situation är riktigt så bra som den borde vara för att ha ett eget hushåll.


Ikväll var jag över hos Sofia, förutom att äta varm macka å prinsesstårta så såg vi lite på ett värdelöst program med en massa kända kvinnor som satt och kacklade och skulle rangordna varann i diverse listor. Jag förstod verkligen inte poängen och ville mest skrika "Tyst i klassen!".


Det här får räcka för ikväll... I might get back with en ny liten rapport another time...om det händer nåt värt att notera vill säga!


Ciao!